Massages

Bij Wietske Beauty & Wellness wordt met grote rust en volle aandacht gemasseerd. Een massage is even een moment voor uzelf nemen, aandacht aan uzelf geven, uw gedachten stil zetten en helemaal ontspannen. Tijdens een massage zullen verschillende spieren en spiergroepen worden behandeld. Door het masseren en kneden ontstaat er een verbeterde doorbloeding van de weefsels, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren evenals de spierfuncties verbeteren. De aandacht wordt naar het lichaam gebracht, hierdoor wordt totale ontspanning van het lichaam mogelijk gemaakt.

massage hardenberg

Ontspanningsmassage

De naam zegt het al, een heerlijk moment van rust om lekker te ontspannen. Deze massage is een op maat gemaakte die voldoet aan uw lichamelijke klachten, of om gewoon heerlijk even tot rust te komen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage technieken voor een optimaal resultaat.

30 minuten | € 32,50
60 minuten | € 55,-
75 minuten | € 67,50

massage hardenberg

Cenzaa wellness massage

Beginnend met een geurreis, een massage olie die past bij uw gekozen geur, gevolgd door een ontspannende massage. Aflsluitend een heerlijk kopje dream tea.

45 minuten | € 42,-
75 minuten | € 69,50

massage hardenberg

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuurvan de Hawaiiaanse eilanden. De Lomi Lomi massage wordt voornamelijk uitgevoerd met de onderarmen van de masseuse, door lange en vloeiende bewegingen op de gehele achterkant van het lichaam. Een zeer ontspannende massage!

45 minuten| € 42,-

massage hardenberg

Hotstone massage

Door de combinatie van warmte en beweging kunnen we wat dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan het ontgiften van het lichaam. Daarnaast stimuleert het de organen en brengen de warme stenen het lichaam meer in balans.

30 minuten | € 32,50
60 minuten | € 55,-
75 minuten | € 67,50

massage hardenberg

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage doormiddel van subtiele strekkingen en lichte knellingen. Lichamelijke zwangerschapsklachten verlicht worden verlicht waardoor jij je beter kunt ontspannen tijdens je zwangerschap. Ook stimuleert een zwangerschapsmassage je doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door moeder en baby.

45 minuten | € 42,-

Wij verwelkomen u graag in onze prachtige salon, landelijk gelegen in Hardenberg!

Maak een afspraak