Massage Hardenberg

massage hardenberg

Op zoek naar een massage in Hardenberg? Dan bent u bij Wietske Beauty & Wellness aan het juiste adres. Wietske Beauty & Wellness is namelijk gevestigd in Hardenberg.

Bij Wietske Beauty & Wellness wordt met grote rust en volle aandacht gemasseerd. Een massage is even een moment voor uzelf nemen, aandacht aan uzelf geven, uw gedachten stil zetten en helemaal ontspannen. Tijdens een massage zullen verschillende spieren en spiergroepen worden behandeld. Door het masseren en kneden ontstaat er een verbeterde doorbloeding van de weefsels, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren evenals de spierfuncties verbeteren. De aandacht wordt naar het lichaam gebracht, hierdoor wordt totale ontspanning van het lichaam mogelijk gemaakt

Wij bieden de volgende massages aan in onze salon in Hardenberg

  • Ontspanningsmassage
  • Cenzaa Wellness massage
  • Kruidenstempel massage
  • Hotstone massage
  • Zwangerschaps massage
  • Lomi Lomi massage

Ook geven wij gezichtsbehandelingen in onze massage salon in Hardenberg. In onze salon werken we alleen met de beste producten. Voor ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmetische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa.

Met onze kennis en passie bieden wij u de laatste trends in de branche. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en uw dagelijkse verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in onze salon.

Voor €5,- extra kunt u uw gezichtsbehandeling aanvullen met een van de volgende elementen:
Epileren/waxen van de wenkbrauwen, verven wenkbrauwen, verven wimpers, waxen bovenlip of waxen kin.

Contact opnemen voor een massage in Hardenberg

Wilt u een afspraak maken, bent u geïnteresseerd in onze salon in Hardenberg, of wilt u meer weten over onze behandelingen en- of producten? Neem dan contact met ons op! Op deze pagina vindt u de gegevens hoe wij te bereiken zijn.
Via het formulier kunt u direct een vraag stellen die we zo snel mogelijk beantwoorden. Let op: in onze salon behandelen wij alleen vrouwen.

De salon is makkelijk bereikbaar in Hardenberg en er is voldoende parkeergelegenheid. De salon bevindt zich op de begane grond naast het woonhuis en beschikt over een eigen ingang.

Komt u binnenkort ook langs voor een massage of een andere behandeling in onze massage salon in Hardenberg?

Maak een afspraak