Cenzaa gezichtsbehandelingen

In onze salon werken we alleen met de beste producten. Voor ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende en cosmetische behandelingen werken we met het 100% Nederlandse merk Cenzaa.

Met onze kennis en passie bieden wij u de laatste trends in de branche. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor uw huid en uw dagelijkse verzorgingsritueel. Onze revolutionaire producten en behandelingen zijn vervaardigd met respect voor de aarde en in harmonie met het leven. Deze toewijding vindt u ook terug in onze salon.

Voor €6,- extra kunt u uw gezichtsbehandeling aanvullen met een van de volgende elementen:
Epileren/harsen, verven wenkbrauwen, verven wimpers, harsen bovenlip of harsen kin.

massage hardenberg

Cenzaa Mini

Korte gezichtsbehandeling, maak kennis met Cenzaa & Wietske. Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitende verzorging.

30 minuten | € 37,50

massage hardenberg

Cenzaa Clean

Reinigingsbehandeling voor de onzuivere/acne huid. Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, zuiverend masker en afsluitende verzorging.

45 minuten | € 47,50

massage hardenberg

Cenzaa Impressions

Ontspannende gezichtsbehandeling inclusief epileren/harsen van de wenkbrauwen. Geurreis, welkomsritueel, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, uitgebreide massage, masker, hoofdhuidmassage en afsluitende verzorging.

60 minuten | € 62,50

massage hardenberg

Cenzaa Relax

Gezichtsbehandeling met intensieve reiniging en een ontspannende massage. Geurrreis, welkomstritueel, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, korte massage, masker en afsluitende verzorging.

50 minuten | € 55,50

Wij verwelkomen u graag in onze prachtige salon, landelijk gelegen in Heemse!

Maak een afspraak